Dag van de Westlandse Techniek

30 september 2022

mbo

Dag van de Westlandse Techniek Poeldijk

Elk jaar wordt op de laatste vrijdag in september in het Westland de Dag van de Westlandse Techniek georganiseerd. Een laagdrempelig bezoek van basisscholen aan techniekbedrijven. Leerlingen van groepen 7 en 8 maken kennis met twee techniekbedrijven in de regio, een bezoek van 9:00-10:00 uur en een bezoek van 10:30-11:30 uur.

Nieuweweg 1
2685 AP, Poeldijk

Meer info

Taste the Future

13 oktober 2022

mbo hbo wo

Taste the Future MAAK-terrein in Haarlem

Op het Taste the Future event maak je kennis met de technologie van morgen. Dit gebeurt in de vorm van talkshows en in workshops bij 3D Makers Zone en verschillende technologische bedrijven op het MAAK-terrein in Haarlem. Dit jaar met het thema C THE FUTURE met de ‘c’ van circulair. Met een ruim aanbod van inspiratieworkshops waar je de technologie letterlijk kunt proeven, proberen en aanraken! Kortom daar moet je bijzijn!

Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem

Meer info

De innovatiefste student van Nederland

13 oktober 2022

mbo hbo wo

De innovatiefste student van Nederland Stadsschouwburg Arnhem

De innovatiefste student van Nederland heeft een innovatief initiatief dat de wereld iets mooier maakt. Dit kan een uitgewerkt idee zijn maar het mag ook al in de startupfase zitten.

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost maar de finalisten zijn gekozen. Op donderdagavond 13 oktober 2022 pitchen de finalisten live voor de jury en het publiek, in de grote zaal van Stadsschouwburg Arnhem. De winnaar wint een plek in het populairste wetenschapsmagazine van Nederland, Quest, en de volledig verzorgde reis naar Silicon Valley! Daar krijgt de winnaar coaching van topcoaches uit de V.S. en gaat die op zoek naar investeerders en/of andere partners voor het initiatief.

In de grote zaal van Stadsschouwburg Arnhem

Meer info

Innovate Experience

15 oktober 2022

mbo hbo wo

Innovate Experience Musis Sacrum, Arnhem

De Innovate Experience is een gratis programma voor iedereen die geïnteresseerd in de wereld van morgen. Op de expositie kun je de nieuwste innovaties uitproberen. Kunstenaars, wetenschappers en technici tonen hun nieuwste creaties. Maak kennis met de toekomst en de toekomstbouwers.
In samenwerking met diverse partners organiseren wij ook een randprogramma met workshops en sessies voor experts, startups, jong talent en ook algemeen publiek.
Toegang is gratis en we zijn open van 10 tot 17 uur.

Musis Sacrum, Arnhem

Meer info

EEMCS Recruitment Days

20 maart 2023

wo

EEMCS Recruitment Days Delft

 

 

Campus TU Delft
Stevinweg 4 Delft

Meer info